Protestantse Kerk
Doorgaan naar hoofdinhoud
Vindplaats van geloof, hoop en liefde

Contact

De classis heeft als taak de werkzaamheden in de regio Overijssel-Flevoland te coördineren. 

Snel naar de landelijke

 Contactgegevens

Bereikbaar per telefoon en e-mail:

  • Maandag tot en met donderdag: van 09.00 – 21.00 uur
  • Vrijdag: van 09.00 – 16.00 uur m.u.v. LRP

Openingstijden dienstencentrum

  • Dagelijks van 08.30 - 17.00 uur. Met uitzondering van de officiële feestdagen. 

U kunt met elke vraag bij ons terecht

Binnen 48 uur (op werkdagen) ontvangt u een bruikbaar antwoord. Bij vragen om informatie geven we die. Wilt u dat we met u meedenken, dan doen we dat. Bent u op zoek naar andere gemeenten met vergelijkbare vragen (en oplossingen!) dan brengen we u met hen in contact. Wilt u dat iemand u in uw gemeente begeleidt om een vraagstuk op te lossen, dan doen we u daarvoor een suggestie.

Inzien van materiaal

Het inzien van materiaal is zowel op afspraak als door spontaan binnenlopen tijdens kantooruren mogelijk. Bezoeken op afspraak hebben als voordeel dat één van onze medewerkers tijd heeft vrij gemaakt om u te woord te staan en u te adviseren. Komt u zonder afspraak, meld u dan even bij de receptie. Voor afspraken kunt u bellen/mailen naar het hieronder genoemde telefoonnummer/mailadres. Materialen kunt u wel inzien, maar niet direct kopen of meenemen. 

Route Protestants Landelijk Dienstencentrum

Joseph Haydnlaan 2a, 3533 AE Utrecht; Postbus 8504, 3503 RM Utrecht.

Er is een laadpaal meteen rechts naast de ingang  op het parkeerterrein.

IBAN, BIC, Kamer van Koophandelnummer

  • Protestantse Kerk: NL10 ABNA 0444444777 (IBAN); ABNANL2A (BIC)
  • Kerk in Actie: NL89 ABNA 0457457457 (IBAN); ABNANL2A (BIC)
  • Jeugdwerk Protestantse Kerk: NL52 ABNA 0414141415 (IBAN); ABNANL2A (BIC)
  • KvK-nummer van de Protestantse Kerk: 302.58.482 (niet te gebruiken door plaatselijke gemeenten. Zelf KvK-nummer nodig? Zie 'Plaatselijke geldwerving')

Gemeentebegeleiding op locatie

Er zijn vragen waarvoor u iemand nodig heeft die naar uw gemeente toekomt en u als kerkenraad of gemeente begeleidt om samen een oplossing te vinden.

De dienstenorganisatie biedt niet zelf (meer) deze ondersteuning aan, maar brengt u graag in contact met een deskundige begeleider. U kunt twee dingen doen:

  • Er zijn overzichten van begeleiders die bij de dienstenorganisatie bekend zijn en actief zijn als gemeentebegeleider in de Protestantse Kerk. Overzicht gemeentebegeleiders, Overzicht jeugdwerkbegeleiders
  • De dienstenorganisatie is beschikbaar om eerst samen met u de vraag te verkennen waarvoor u een begeleider wilt inschakelen. Daarna kunnen we u ook een advies geven welke begeleiders het beste bij uw situatie en vragen passen. Contact: info@protestantsekerk.nl; telefoon: (030) 880 1880.

Begeleiding Kerk in Actie

Voor het werk van Kerk in Actie zijn consulenten beschikbaar die uw gemeente, diaconie of ZWO-commissie kunnen adviseren, bijvoorbeeld over het kiezen van een project voor uw gemeente of de vraag hoe u zending en diaconaat een centrale plaats kan geven in het gemeenteleven. >Meer weten: www.kerkinactie.nl/consulenten

Vergadercentra

Presentaties, conferenties, meetings: het vergadercentrum van de Protestantse Kerk beschikt over ruimtes en zalen van verschillende groottes, voor groepen van 10 tot 120 personen. Daarnaast bestaat de mogelijkheid om vergaderruimtes te huren op Nieuw Hydepark. 

 

Was deze informatie zinvol?
We hebben uw feedback ontvangen, dankuwel!

Om deze pagina verder te verbeteren zijn wij benieuwd waarom u deze pagina wel of niet zinvol vond. U kunt ons helpen door de onderstaande vragen in te vullen.

Mogen we uw contactgegevens voor eventuele verdere vragen? (niet verplicht)